KONTAKTA

 
 
 
 

REKOMMENDATIONER

Outstanding Performance

"Hjalmar’s performance was outstanding. He provided a highly accurate portrayal of the psychiatric illness we required and was easy to communicate with prior to and during the day. I would highly recommend him to others looking for clinical/psychiatric performances!"

Dr John Barnes

- Klinisk Psykolog & Lektor vid Örebro Universitet 

Trygg och Inkännande

"Alla som vill testa någonting nytt, lära känna nya människor och utveckla en förståelse för hur människor interagerar ska gå en improkurs. Hjalmar är en fantastisk improledare som får en att känna sig trygg och peppad! Han är inkännande i gruppen och skapar en fin gruppkänsla."

Filip Eneroth

- Kursdeltagare improvisationsteater

Framåt, fritt och frimodigt!

"Vi, en grupp normalstela tjänstepersoner i olika åldrar, hade Hjalmar som inledning till en planeringsdag. Ett superbra sätt att kicka igång kreativitet och arbetsglädje. Vi hade roligt tillsammans och fick inspiration att tänka framåt, fritt och frimodigt!"

Karin Karlsson

- Verksamhetschef vid Karlstads Kommun

OM MIG

Beteendevetare och improvisatör som skapar i skratt, nöje och kunskap


Jag heter Hjalmar Hardestam och är utbildad beteendevetare. Under min utbildning har jag inriktat mig på grupputveckling, konflikthantering och kommunikation.


Jag är tränad i att snabbt upptäcka gruppers beteendemönster. För att hantera och förklara dessa använder jag mig av beteteendevetenskapliga teorier och modeller. Utöver mina akademiska meriter har jag gått externa kurser så som Utveckling Grupp och Ledare.


Min skådespelarerfarenhet kommer från utbildning och produktioner. Jag har jobbat som kurs- och ensembleledare i improvisationsteater, skrivit två uppsatser om ämnet och gästat podcasts.


Jag har tränat med Ed Greenberg, Anders Fors och Martin Gustafsson och är med i tre olika improgrupper: Arsenik, Blink och Impram.


Utifrån ett lustfyllt, hållande och tryggt ledarskap skapar jag genuina, öppna och närvarande möten mellan människor. För mig är det viktigast att överbrygga teori och praktik så att deltagarna på ett konkret och tydligt sätt kan ta med sig sina erfarenheter, insikter och lärdomar tillbaks till verkligheten.